10 пронајдени огласи

Чекицар со мешалка

Фарми и опрема - понуда
19.05.2017, 10:06:11

Чекицар со мешалка 550 кг. за сточна храна

Види повеќе
По договор

Чекичар со мешалка

Фарми и опрема - понуда
19.05.2017, 10:02:16

Чекичар со мешалка и млин со камен 90см и електромотор со ред 2.2кв

Види повеќе
По договор

Инвентар млин на

Фарми и опрема - понуда
19.05.2017, 02:48:17

Инвентар млин на камен и скала 55

Види повеќе
По договор

Аризонски чемпреси во

Садници и расади - понуда
17.05.2017, 16:19:49

Аризонски чемпреси во саксии од 1 до 2.5 м

Види повеќе
По договор

Тутун

Садници и расади - понуда
16.05.2017, 21:17:25 Прилеп

Расад за тутун и издавам нива со хидросистем

Види повеќе
По договор

Јапонска мушмула, украсна

Земјоделски производи - понуда
16.05.2017, 20:57:50

Јапонска мушмула, украсна вкусна, зимзелена и пама зо во двор што не мрзне

Види повеќе
По договор

Т.Винковиќ половни делови

Земјоделска механизација - понуда
16.05.2017, 16:36:00

Т.Винковиќ половни делови и дизел мотор од 18кс

Види повеќе
По договор

Расад од невен

Садници и расади - понуда
15.05.2017, 17:10:41

Расад од невен во одлична состојба

Види повеќе
По договор

Актиниди диви 3

Садници и расади - понуда
15.05.2017, 17:08:00

Актиниди диви 3 години садници во црни кеси, се садат и преку лето, испорака за 1 ден

Види повеќе
По договор

Трактор ИМТ 539 со механизација

Земјоделска механизација - понуда
14.05.2017, 15:40:25 Кочани

Трактор IMT 539 1992 год. со земјоделска механизација плугови и дрљачи машина за сечење дрва само тракторот 2500е со механизација 3000

Види повеќе
3000 e.

Последни посетени огласи


Категории