7 пронајдени огласи

англиска лаванда хортензија црна рибизла

Садници и расади - понуда
22.02.2017, 09:05:48 Охрид

Англиска лаванда, хортензрија роза и црна рибизла

Види повеќе
По договор

Јапонска мушмула украсна

Садници и расади - понуда
16.02.2017, 08:54:13

Јапонска мушмула украсна вкусна зимзелена и палма за во двор што не мрзне

Види повеќе
По договор

Сибирски лимон дрво

Садници и расади - понуда
16.02.2017, 07:23:39

Сибирски лимон дрво до 5 метри, издржува минус 40 степени, гоџи, ловоров лист, аронија, малини, капини и др. садници

Види повеќе
По договор

Аронија, јагоди месечари,

Садници и расади - понуда
15.02.2017, 18:02:42

Аронија, јагоди месечари, питома капина, питом и див костен, испорака за 1 ден

Види повеќе
По договор

Специјално за пчелари

Садници и расади - понуда
15.02.2017, 18:01:03

Специјално за пчелари 4 год. садници од липа, еводија, хибискус, албиција, вајгелија

Види повеќе
По договор

Аронија 3 годинишни,

Садници и расади - понуда
14.02.2017, 17:34:00

Аронија 3 годинишни, во август берба и 1 годишни киви

Види повеќе
По договор

Лешници, рибизли и

Садници и расади - понуда
14.02.2017, 17:33:00

Лешници, рибизли и др.

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории