9 пронајдени огласи

Косачка линеаста полхострој

Земјоделска механизација - понуда
17.03.2017, 11:15:00

Косачка линеаста полхострој задна

Види повеќе
По договор

Руски адитив, без

Земјоделска механизација - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Руски адитив, без ремонон, зголемете ја силата на вашиот трактор

Види повеќе
По договор

Руски адитив, без

Земјоделска механизација - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Руски адитив, без ремонт, зголемете ја компресијата силата на ваите трактори

Види повеќе
По договор

Мотокултиватор со цела

Земјоделска механизација - понуда
17.03.2017, 00:00:00 Скопје

Мотокултиватор со цела опрема, цена 550 е

Види повеќе
550 e.

Сончоглед, цена по

Земјоделска механизација - понуда
16.03.2017, 18:28:44

Сончоглед, цена по договор

Види повеќе
По договор

Мотокултиватор ИМТ 507

Земјоделска механизација - понуда
16.03.2017, 11:04:00

Мотокултиватор ИМТ 507 со два пара тркала, тегови, плуг, фреза, трапац 650 е.

Види повеќе
650 ден.

Инвентар млин на

Земјоделска механизација - понуда
16.03.2017, 06:40:00

Инвентар млин на камен,мотокултиватор, мотор 5,5 кил. вага белградска и 2 луле

Види повеќе
По договор

Кабина за трактор

Земјоделска механизација - понуда
15.03.2017, 19:13:00

Кабина за трактор 539 Фергусон 2008 г

Види повеќе
По договор

Мотокултиватор ИМТ 506

Земјоделска механизација - понуда
12.03.2017, 18:39:40

Мотокултиватор ИМТ 506 во исправна состојба со гуми и бандажи со тегови, фреза од метар, плуг за орање, оргинал штитници за фрезата и подесувач

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории