54 пронајдени огласи

Гостилница има потреба од келнер

Работа - понуда
23.02.2017, 14:50:18 Карпош

Гостилница во населба Тафталиџе има потреба од келнер со работно искуство. Плата 20.000 денари

Види повеќе
20000 ден.

Бараме хигиеничарка - садомијач

Работа - понуда
23.02.2017, 14:48:46 Карпош

Гостилница во населба Тафталиџе има потреба од хигиеничарка - садомијачка. Пријавен работен однос и плата 15.000 денари.

Види повеќе
15000 ден.

Агенти за животно осигурување

Работа - понуда
23.02.2017, 09:57:11 Битола

Компанија за животно осигурување нуди можност за соработка со нови финансиски консултанти, реон Битола.

Види повеќе
По договор

Работа од дома

Работа - понуда
23.02.2017, 00:46:19 Кочани

Збогатете го вашиот буџет од и компјутер/

Види повеќе
По договор

Лице за Комерција

Работа - понуда
22.02.2017, 13:25:47 Скопје

Се бара комерцијалист за продажба на производи и услуги. За аплицирање испратете Кратка биографија и Мотивационо писмо на е-маил.

Види повеќе
По договор

Охрид центар лукс апартмани

Бизнис понуди - понуда
22.02.2017, 08:53:35 Охрид

Охрид лукс опремени туристички апартмани во Строг Центар, до поштата на 50 м до плоштад, со обезбедена гаража

Види повеќе
По договор

Отстапувам разработен маркет во Кисела Вода

Бизнис понуди - понуда
21.02.2017, 09:36:30 Скопје

Скопје отстапувам разработен маркет во К Вода кај училиштето Златан Сремац, опремен комплет со роба,рафтови,камери,фрижидери,вага.Може да се отпочне веднаш.

Види повеќе
1 e.

Потребна е секретарка и персонал

Работа - побарувачка
18.02.2017, 19:52:19 Скопје

Бизнисмен од Австрија отвара хотел и пумпа за еден месец и потребна му е секретарка, позитивна, комуникативна, плата 700 еура

Види повеќе
700 e.

Програмер на ЦНЦ машини

Работа - понуда
18.02.2017, 11:57:49 К.Вода

Фирма објавува оглас за програмер на ЦНЦ машини -правење на сам програми на CNC машини. Работно време-од 07:00 до 15:00 часот. Почетна плата: 25.000ден.

Види повеќе
По договор

Барам шофер се Е категорија

Работа - понуда
17.02.2017, 14:18:26 Скопје

Барам шофер со Е категорија за релација Англија - Германија. Потребни се Бугарски документи, 00447951956913

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории