6 пронајдени огласи

Охрид центар лукс апартмани

Бизнис понуди - понуда
22.02.2017, 08:53:35 Охрид

Охрид лукс опремени туристички апартмани во Строг Центар, до поштата на 50 м до плоштад, со обезбедена гаража

Види повеќе
По договор

Отстапувам разработен маркет во Кисела Вода

Бизнис понуди - понуда
21.02.2017, 09:36:30 Скопје

Скопје отстапувам разработен маркет во К Вода кај училиштето Златан Сремац, опремен комплет со роба,рафтови,камери,фрижидери,вага.Може да се отпочне веднаш.

Види повеќе
1 e.

Партнерство

Бизнис понуди - понуда
17.02.2017, 10:17:11 Скопје

Партнерство во графичка дејност - печатница од 1988 година

Види повеќе
По договор

Барам инвеститор за

Бизнис понуди - побарувачка
16.02.2017, 21:52:00

Барам инвеститор за 5000м2 да направиме викенд населба покрај река, блиску до Скопје

Види повеќе
По договор

Одлична можност за бизнис со сосема мал влог

Бизнис понуди - понуда
14.02.2017, 03:56:24 Скопје

Нова компанија бара мали инвеститори заинтересирани за брз обрт на помал капитал од 10 УСД нагоре.

Види повеќе
10 e.

Охрид центар лукс апартмани

Бизнис понуди - понуда
13.02.2017, 12:07:50 Охрид

Охрид лукс опремени туристички апартмани во Строг Центар, до поштата на 50 м до плоштад, со обезбедена гаража

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории