1 пронајден оглас

Се бара женско лице книгоповрзувач

Графичко- дизајнерски - понуда
17.01.2017, 15:14:52 Скопје

Печатницата има потреба од женско лице книгоповрзувач со работно искуство за работа во офсет печатница. Плата по договор.

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории