23 пронајдени огласи

Гостилница има потреба од келнер

Работа - понуда
23.02.2017, 14:50:18 Карпош

Гостилница во населба Тафталиџе има потреба од келнер со работно искуство. Плата 20.000 денари

Види повеќе
20000 ден.

Бараме хигиеничарка - садомијач

Работа - понуда
23.02.2017, 14:48:46 Карпош

Гостилница во населба Тафталиџе има потреба од хигиеничарка - садомијачка. Пријавен работен однос и плата 15.000 денари.

Види повеќе
15000 ден.

Агенти за животно осигурување

Работа - понуда
23.02.2017, 09:57:11 Битола

Компанија за животно осигурување нуди можност за соработка со нови финансиски консултанти, реон Битола.

Види повеќе
По договор

Работа од дома

Работа - понуда
23.02.2017, 00:46:19 Кочани

Збогатете го вашиот буџет од и компјутер/

Види повеќе
По договор

Лице за Комерција

Работа - понуда
22.02.2017, 13:25:47 Скопје

Се бара комерцијалист за продажба на производи и услуги. За аплицирање испратете Кратка биографија и Мотивационо писмо на е-маил.

Види повеќе
По договор

Потребна е секретарка и персонал

Работа - побарувачка
18.02.2017, 19:52:19 Скопје

Бизнисмен од Австрија отвара хотел и пумпа за еден месец и потребна му е секретарка, позитивна, комуникативна, плата 700 еура

Види повеќе
700 e.

Програмер на ЦНЦ машини

Работа - понуда
18.02.2017, 11:57:49 К.Вода

Фирма објавува оглас за програмер на ЦНЦ машини -правење на сам програми на CNC машини. Работно време-од 07:00 до 15:00 часот. Почетна плата: 25.000ден.

Види повеќе
По договор

Барам шофер се Е категорија

Работа - понуда
17.02.2017, 14:18:26 Скопје

Барам шофер со Е категорија за релација Англија - Германија. Потребни се Бугарски документи, 00447951956913

Види повеќе
По договор

Гостилница има потреба од готвач

Работа - понуда
17.02.2017, 10:54:58 Карпош

Гостилница во населба Тафталиџе има потреба од готвач со работно искуство. Плата 35.000 денари

Види повеќе
35000 ден.

Контролор за квалитет

Работа - понуда
15.02.2017, 11:07:13 К.Вода

Одговорно лице за ISO 9001:2015; ISO 14000; ISO/TS 16949 / Работно време- од 07:00 до 15:00 часот. Плата: 18.000ден. Со и без искуство.

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории