5 пронајдени огласи

Сервис машина за

Сервисни - понуда
19.05.2017, 00:00:00

Сервис машина за перење, фрижидери, ел.шпорети, бојлери, индикатори

Види повеќе
По договор

Сервисирање на сите

Сервисни - понуда
19.05.2017, 00:00:00

Сервисирање на сите видови машини за перење, машини за садови, шпорети, бојлери и др. електрични апарати

Види повеќе
По договор

Сервисирање на сите

Сервисни - понуда
19.05.2017, 00:00:00

Сервисирање на сите видови на фрижидери, разладни ветрини, ледомати и комори

Види повеќе
По договор

Сервисирање на клима

Сервисни - понуда
19.05.2017, 00:00:00

Сервисирање на клима уреди, демонтажа и монтажа, дополнување на фреон и хемиско чистење со еколошки средства

Види повеќе
По договор

Автогасни системи со

Сервисни - понуда
14.05.2017, 01:26:00

Автогасни системи со компјутерска регулација сервис и монтажа. Можност на рати

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории