92 пронајдени огласи

Одлична бела медијапан маса

Мебел - понуда
23.02.2017, 15:44:49 Скопје

Медијапан маса, одлично сочувана за дневна соба

Види повеќе
4500 ден.

Продавам спална

Мебел - понуда
23.02.2017, 13:14:07 Тетово

Спална половна со душек.Спалната е очувана и содржи лежај, 2 регала 2 наткасни и душек.Во цената е вклучено се.

Види повеќе
200 e.

Гарнитура од масивно дрво

Мебел - понуда
22.02.2017, 19:34:44 Скопје

Гарнитура од масивно дрво за градина за 6 лица, 6 столчиња и маса, употребувани 2 сезони

Види повеќе
300 e.

Ненски арматури 600х300 мм

Апарати за домаќинство - понуда
21.02.2017, 11:59:16 Битола

Неонски арматури 600х300 мм. комплет со неонски цевки Филипс 2х18 вати. ‘ парчина.. 400 ден/парче

Види повеќе
400 ден.

Класичен кауч

Мебел - понуда
19.02.2017, 18:41:11 Скопје

Класичен кауч, добро сочуван.

Види повеќе
По договор

Фотелја, трпез. маса и сет масички

Мебел - понуда
19.02.2017, 00:21:16 Скопје

Одлично сочувани два кревети на пушање, две фотелји и табуретка.Трпезариска маса со 6 столици, масичка за телевисор и сет 3 масички

Види повеќе
По договор

Фотелја, трпез. маса и сет масички

Мебел - понуда
19.02.2017, 00:21:16 Скопје

Одлично сочувани два кревети на пушање, две фотелји и табуретка.Трпезариска маса со 6 столици, масичка за телевисор и сет 3 масички

Види повеќе
По договор

Фотелја, трпез. маса и сет масички

Мебел - понуда
19.02.2017, 00:16:01 Скопје

Одлично сочувани два кревети на пушање, две фотелји и табуретка.Трпезариска маса со 6 столици, масичка за телевисор и сет 3 масички.

Види повеќе
По договор

Посребрен есцајг

Апарати за домаќинство - понуда
18.02.2017, 17:19:59 Скопје

Посребрен есцајг стар повеќе од 25г, со 64парчиња -12 големи вилушки,лажици и ножеви; 12 мали вилушки и лажичиња и 4 дополнителни парчиња

Види повеќе
170 e.

Гарнатура

Мебел - понуда
17.02.2017, 19:10:43 Прилеп

Добро сочувана

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории