27 пронајдени огласи

Ненски арматури 600х300 мм

Апарати за домаќинство - понуда
21.02.2017, 11:59:16 Битола

Неонски арматури 600х300 мм. комплет со неонски цевки Филипс 2х18 вати. ‘ парчина.. 400 ден/парче

Види повеќе
400 ден.

Посребрен есцајг

Апарати за домаќинство - понуда
18.02.2017, 17:19:59 Скопје

Посребрен есцајг стар повеќе од 25г, со 64парчиња -12 големи вилушки,лажици и ножеви; 12 мали вилушки и лажичиња и 4 дополнителни парчиња

Види повеќе
170 e.

Фрижидер за замрзнување

Апарати за домаќинство - понуда
17.02.2017, 07:27:00

Фрижидер за замрзнување Ободин 310. малку користен, термо АЕГ 4 кв 077/483-494 од 9-16 ч.; ;

Види повеќе
По договор

Правосмукалка Сименс голема

Апарати за домаќинство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Правосмукалка Сименс голема со книжни вречиќки во одлична состојба, 1300 ден.

Види повеќе
15300 ден.

Апарат на висока

Апарати за домаќинство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Апарат на висока пареа за дезифенкција на простории - плочки, килими, подни облоги, врати, прозорци, италијанска, 2000 ден.

Види повеќе
2000 ден.

Микро печка голема

Апарати за домаќинство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Микро печка голема за сендвичари, евтино, 1500 денари

Види повеќе
По договор

Шпорет Артуро и

Апарати за домаќинство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Шпорет Артуро и Горење, поволно

Види повеќе
По договор

Два клима уреди

Апарати за домаќинство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Два клима уреди 3.5 кв 0 нвертери даикиу, малку користени, по договор

Види повеќе
По договор

АЕГ правосмукалка со

Апарати за домаќинство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

АЕГ правосмукалка со книжни кеси, со нов мотор, гаранција од 1 година, цена 1200 денари

Види повеќе
По договор

Машина за садови,

Апарати за домаќинство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Машина за садови, машина за шиење, фризерска хауба, калиева печка

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории