5 пронајдени огласи

Мебел за продавница

Канцелариска опрема - понуда
21.03.2017, 12:58:44 Скопје

Продавам мебел за продавница , маси, рафтови, базени и друго од високо квалитетен материјал.Погледнете на сликите .

Види повеќе
По договор

Канцелариско биро со

Канцелариска опрема - понуда
17.03.2017, 08:48:00

Канцелариско биро со три фиоки, поволно

Види повеќе
По договор

канцелариско биро со

Канцелариска опрема - понуда
17.03.2017, 00:00:00

канцелариско биро со три фиоки со тастаура 170 х70 х70 како ново, купено 9000 ден, за 2000 ден фиксно

Види повеќе
2000 ден.

Фотелји канцелариски и

Канцелариска опрема - понуда
16.03.2017, 12:27:00

Фотелји канцелариски и за дома од скај и штоф

Види повеќе
По договор

Директорско биро и

Канцелариска опрема - понуда
14.03.2017, 08:49:19

Директорско биро и фотелја 2000 евра

Види повеќе
2000 e.

Последни посетени огласи


Категории