37 пронајдени огласи

Алкател Идол 2

Мобилни - понуда
21.02.2017, 19:47:34 Битола

Неоштетен, заштитен со фолија и гумена футрола гратис, 8МП задна и 5 МП предна камера

Види повеќе
3000 ден.

Сони Е4 г со гаранција 10 месеци

Мобилни - понуда
20.02.2017, 13:34:37 Скопје

Мобилен Сони Е4Г со 10 месеци гаранција од ВИП. телефонот е без ниту една гребнатинка. Не ја пропуштајте можноста за квалитетен телефон.

Види повеќе
3700 ден.

Маска за Алкател С7

Мобилни - понуда
19.02.2017, 19:28:35 Скопје

Маската е малку користена и здрава е ништо не и фали, не е виткана ширена и такви слични работи.. Во топ форма

Види повеќе
130 ден.

ТВ ЛЦД Смарт

ТВ - понуда
18.02.2017, 15:05:04 Скопје

Тв фуего 125 см, 1 година стар, под гаранција уште 1 година

Види повеќе
По договор

Миксета,звучници, бас

Системи и озвучување - понуда
18.02.2017, 02:18:59 Кавадарци

Звучници, миксета и бас појачало во одлична состојба

Види повеќе
По договор

Сателитска опрема

ДВД, видео и сателитска опрема - понуда
17.02.2017, 22:25:37 Скопје

Сателитска опрема, најевтин ХД ресивер, со 2 год. гаранција

Види повеќе
По договор

Сони Е4 Г со 10 м. гаранција

Мобилни - понуда
17.02.2017, 18:21:06 Скопје

Телефонот е одлично сочуван , без ниту една гребнатинка, има 10 месеци гаранција од ВИП. од задната страна има силиконска футрола, и метален прстен.

Види повеќе
3700 ден.

Телевизор марка Кровин,

ТВ - понуда
17.02.2017, 09:53:56

Телевизор марка Кровин, 1500 ден.

Види повеќе
По договор

Телевизор Самсунг со

ТВ - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Телевизор Самсунг со димензија дијагонално со оквир 73 см, само екран дијагоната 52 см, со кутија позади, не е тенок, во одлична состојба, 2000 ден.

Види повеќе
2000 ден.

Сони ТВ

ТВ - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Сони ТВ со сабвуфер и рамен 100 Hz екран од 70 см и слика во слика, исправен и зачуван 3.900 ден

Види повеќе
3900 ден.

Последни посетени огласи


Категории