6 пронајдени огласи

Сателитска опрема

ДВД, видео и сателитска опрема - понуда
17.02.2017, 22:25:37 Скопје

Сателитска опрема, најевтин ХД ресивер, со 2 год. гаранција

Види повеќе
По договор

Најевтини оргинал хд

ДВД, видео и сателитска опрема - понуда
15.02.2017, 22:16:04

Најевтини оргинал хд ресивери, 2 години гаранција, монтажа на комплет сателитска опрема

Види повеќе
По договор

Сателитска со мотор

ДВД, видео и сателитска опрема - понуда
15.02.2017, 21:24:15

Сателитска со мотор 2 Онукс ресивера со ХДМИ 2 дримбокс, ДМ 500 и ДМ 800 хдми

Види повеќе
По договор

Сателитска опрема

ДВД, видео и сателитска опрема - понуда
12.02.2017, 22:48:14 Скопје

Комплет сатилитска опрема, најевтин хд ресивер, 1 год. гаранција

Види повеќе
По договор

Сателитска со мотор

ДВД, видео и сателитска опрема - понуда
12.02.2017, 20:40:57

Сателитска со мотор 2 онух ресивери, дримбокс дим 500, дримбокс дм 800, цена по договор

Види повеќе
По договор

ДВД рекордер 1500

ДВД, видео и сателитска опрема - понуда
12.02.2017, 16:38:28

ДВД рекордер 1500 ден, видео рекордер 7000 ден, појачало Кенвуд 1500 ден.

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории