10 пронајдени огласи

Алкател Идол 2

Мобилни - понуда
21.02.2017, 19:47:34 Битола

Неоштетен, заштитен со фолија и гумена футрола гратис, 8МП задна и 5 МП предна камера

Види повеќе
3000 ден.

Сони Е4 г со гаранција 10 месеци

Мобилни - понуда
20.02.2017, 13:34:37 Скопје

Мобилен Сони Е4Г со 10 месеци гаранција од ВИП. телефонот е без ниту една гребнатинка. Не ја пропуштајте можноста за квалитетен телефон.

Види повеќе
3700 ден.

Маска за Алкател С7

Мобилни - понуда
19.02.2017, 19:28:35 Скопје

Маската е малку користена и здрава е ништо не и фали, не е виткана ширена и такви слични работи.. Во топ форма

Види повеќе
130 ден.

Сони Е4 Г со 10 м. гаранција

Мобилни - понуда
17.02.2017, 18:21:06 Скопје

Телефонот е одлично сочуван , без ниту една гребнатинка, има 10 месеци гаранција од ВИП. од задната страна има силиконска футрола, и метален прстен.

Види повеќе
3700 ден.

Мобилни Смарт часовници со СИМ и камера

Мобилни - понуда
16.02.2017, 12:23:03 Штип

Мобилни Смарт часовници со СИМ и камера, подржува: отлучена сим картичка, мемориска картичка до 32гб, камера 0.3 мп, блутут, повици и смс

Види повеќе
1399 ден.

Мобилен ХТЦ ги

Мобилни - понуда
16.02.2017, 09:37:32

Мобилен ХТЦ ги прима сите картици, одличен, цена 2000 фиксно

Види повеќе
По договор

Мобилен Алкател пикси

Мобилни - понуда
15.02.2017, 20:32:42

Мобилен Алкател пикси 4 во кутија, цена 3000 ден

Види повеќе
3000 ден.

Мобилен НОКИА 220

Мобилни - побарувачка
15.02.2017, 20:00:35

Мобилен НОКИА 220 во кутија, цена 2500 ден

Види повеќе
2500 ден.

Алкател Трибе 3040

Мобилни - понуда
13.02.2017, 11:02:07 Прилеп

Два технички исправни мобилни телефони Алкател Трибе 3040 кои работат на мрежа од ОНЕ сим картички)

Види повеќе
400 ден.

Мобилен андроид Алкател

Мобилни - понуда
10.02.2017, 19:25:26

Мобилен андроид Алкател пихи4, во кутија 2500 ден.

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории