9 пронајдени огласи

Осветлување и озвучување,

Системи и озвучување - понуда
17.03.2017, 10:21:36

Осветлување и озвучување, бас бинови, миксер, микрофон, снагатор, мулти кабел и др

Види повеќе
По договор

Два звучника Техникс,

Системи и озвучување - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Два звучника Техникс, димензија на звучниците 79x28 см користени многу кратко, во одлична состојба, цена 200 евра

Види повеќе
200 e.

За љубители на

Системи и озвучување - понуда
17.03.2017, 00:00:00

За љубители на музика - оригинален систем со ЦД плеер, појачало Техникс плус 2 звучници Техникс 7х28 см. користен многу кратко време, во одлична состојба, цена 200 евра, може посебно звучки појачало со ЦД плеер

Види повеќе
200 e.

Два звучника Кеф

Системи и озвучување - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Два звучника Кеф кантор 2, оригинал, со сериски број

Види повеќе
По договор

Студио РЦП 200

Системи и озвучување - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Студио РЦП 200 Грундинг со грамофон, касетофон и звучници комплет за 100 е

Види повеќе
100 e.

Рисивер, појачало на

Системи и озвучување - побарувачка
15.03.2017, 18:10:41

Рисивер, појачало на подарок

Види повеќе
По договор

Џобокс 1980 год,.18000

Системи и озвучување - понуда
14.03.2017, 16:51:53

Џобокс 1980 год,.18000 денари

Види повеќе
1800 ден.

Аларми мини со

Системи и озвучување - понуда
13.03.2017, 11:04:41

Аларми мини со дојава за мобилен, мини камери, шпионски бубуци за слушање на далеку, софтвер за мобилен шпионски, ГПС за следење коли и лица

Види повеќе
По договор

Ресивер дримбокс ДМ

Системи и озвучување - понуда
12.03.2017, 10:43:07

Ресивер дримбокс ДМ 500 СИ, дримбокс ДМ 800, цена по договор

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории