3 пронајдени огласи

Фиксен телефон Сименс

Фиксни тел. и факсови - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Фиксен телефон Сименс АС 140, 700 денари

Види повеќе
По договор

Два фиксни телефони

Фиксни тел. и факсови - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Два фиксни телефони со јаки транзистори, исправни, двата за 50 евра

Види повеќе
По договор

Безжичен телефон Панасоник

Фиксни тел. и факсови - понуда
20.04.2017, 19:55:21

Безжичен телефон Панасоник

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории