16 пронајдени огласи

Се продава телевизор

ТВ - понуда
17.01.2017, 00:17:00 Прилеп

Телевизор од марката Фуего, 24 инчи со далечински уоравувач користен еден месец со уште две години гаранција. Во одлична состојба

Види повеќе
5500 ден.

Се продава телевизор

ТВ - понуда
17.01.2017, 00:16:57 Прилеп

Телевизор од марката Фуего, 24 инчи со далечински уоравувач користен еден месец со уште две години гаранција. Во одлична состојба

Види повеќе
5500 ден.

Телевизор марка Кровин

ТВ - понуда
13.01.2017, 10:04:56

Телевизор марка Кровин за 1500 ден.

Види повеќе
По договор

Телевизор Самсунг со

ТВ - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Телевизор Самсунг со димензија дијагонално со оквир 73 см, само екран дијагоната 52 см, со кутија позади, не е тенок, во одлична состојба, 2900 ден.

Види повеќе
2900 ден.

Сони ТВ

ТВ - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Сони ТВ со сабвуфер и рамен 100 Hz екран од 70 см и слика во слика, исправен и зачуван 3.900 ден

Види повеќе
3900 ден.

Панасоник со полурамен

ТВ - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Панасоник со полурамен екран од 67 см 3.500 ден

Види повеќе
3500 ден.

ТВ Беко со

ТВ - понуда
13.01.2017, 00:00:00

ТВ Беко со полурамен екран од 55 см. 2.900 ден

Види повеќе
2900 ден.

Два телевизори во

ТВ - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Два телевизори во боја со далечинско од 52 и 37 см. во Скопје

Види повеќе
По договор

ТВ Самсунг 100

ТВ - понуда
13.01.2017, 00:00:00

ТВ Самсунг 100 нз, рамен екран, 72 см, 1500ден

Види повеќе
1500 ден.

Телевизор и радио

ТВ - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Телевизор и радио приемник

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории