40 пронајдени огласи

АЕГ 6 кв термо печка

Греење - понуда
17.01.2017, 13:34:35 Охрид

АЕГ 6 кв термо печка во исправна состојба, со нови греачи

Види повеќе
5000 ден.

АЕГ 6 кв термо печка

Греење - понуда
17.01.2017, 13:34:34 Охрид

АЕГ 6 кв термо печка во исправна сосотјба со нови греачи

Види повеќе
5000 ден.

Ектра термо-печка

Греење - понуда
16.01.2017, 22:04:15 Скопје

Екстра термо печка по поволна цена.3.5 киловати .Користена е само две години и е во поволна состојба.

Види повеќе
5000 ден.

Продавам дрвени прозори и врати

Столарија - понуда
16.01.2017, 15:26:59 Скопје

13 крила дупли од прозор 90/140-800,00 веце прозор 90/50-300,00, балконска врата дупла 230/90-1500,00 и 3 врати со каса 205/90-1200,00, половни

Види повеќе
По договор

Радијатори

Греење - понуда
14.01.2017, 15:16:45 Скопје

Радијатори за парно Алгрета половни р 600 18 ребра

Види повеќе
3600 ден.

Продавање

Столарија - понуда
13.01.2017, 22:30:44 Скопје

Четири дрвени прозори со ролетни.

Види повеќе
По договор

Радијатор на струја

Греење - понуда
13.01.2017, 11:45:00

Радијатор на струја маслен

Види повеќе
По договор

Алуминиумски и пвц

Столарија - понуда
13.01.2017, 10:42:00

Алуминиумски и пвц столарија, ролетни и гаражна врата со мотор

Види повеќе
По договор

Дупли прозори и

Столарија - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Дупли прозори и четворкрилни прозорци со ролетни

Види повеќе
По договор

Алуминиумска врата со

Столарија - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Алуминиумска врата со стакло и со заштитна решетка

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории