4 пронајдени огласи

Камаз миксер 5

Градежни машини - понуда
19.05.2017, 11:03:19

Камаз миксер 5 кубика, 1995 год.

Види повеќе
По договор

Бетонска пумпа Раба

Градежни машини - понуда
19.05.2017, 11:03:10

Бетонска пумпа Раба 30м 90 год.

Види повеќе
По договор

Мерцедес миксер 7

Градежни машини - понуда
19.05.2017, 11:03:01

Мерцедес миксер 7 кубика, 90 год.

Види повеќе
По договор

Две градежни дигалки

Градежни машини - понуда
18.05.2017, 13:54:00

Две градежни дигалки

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории