12 пронајдени огласи

продавам

Греење - понуда
22.03.2017, 16:26:46 Скопје

Печка на дрва тим систем, користена само една година цена 10.000,ден и машина за перење Фаворит стара две години, цена 5000,ден.

Види повеќе
10000 ден.

Радијатор на струја

Греење - побарувачка
17.03.2017, 09:18:00

Радијатор на струја уљан

Види повеќе
По договор

Греалка панелка Атлантик

Греење - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Греалка панелка Атлантик од 2.5 кв, солувана

Види повеќе
По договор

Печка на дрва

Греење - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Печка на дрва Краљица печи, нафтена печка Препород и машина за шиење Сингер со ножна педала

Види повеќе
По договор

Купувам термо печка

Греење - побарувачка
17.03.2017, 00:00:00

Купувам термо печка МК-АЕГ 2 кв. дожина 64.5 см, висина 63 см.

Види повеќе
По договор

Панелка 2000 в

Греење - понуда
16.03.2017, 19:10:57

Панелка 2000 в

Види повеќе
По договор

Стари радијатори со

Греење - побарувачка
14.03.2017, 12:00:00

Стари радијатори со наш превоз откупуваме

Види повеќе
По договор

Ел. котле 18

Греење - понуда
14.03.2017, 11:58:00

Ел. котле 18 и 24 кв, ал. радијатори и комплет опрема

Види повеќе
По договор

Термо печка

Греење - понуда
14.03.2017, 09:21:32 Гази Баба

Термо печка двојка, мала погодна за секое место, 2.5кв.

Види повеќе
3000 ден.

Плинска печка германск

Греење - понуда
14.03.2017, 08:50:45

Плинска печка германск 4000 ден

Види повеќе
4000 ден.

Последни посетени огласи


Категории