5 пронајдени огласи

Три цевки 1

Инсталации и материјали - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Три цевки 1 цол поцинковани, гаражна врата три крила, цена по договот

Види повеќе
По договор

Керамиди и греди

Инсталации и материјали - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Керамиди и греди малку користени

Види повеќе
По договор

Поцинкована мрежа за

Инсталации и материјали - понуда
12.01.2017, 12:41:00

Поцинкована мрежа за ограда 40 ден.

Види повеќе
40 ден.

Гусана када 70/160

Инсталации и материјали - понуда
10.01.2017, 17:53:00

Гусана када 70/160

Види повеќе
По договор

Калап за округли

Инсталации и материјали - понуда
08.01.2017, 07:23:06

Калап за округли модели антички столб со вис. 2.70 фи 2.20 со коклица и капител, овен, цена 300 евра

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории