13 пронајдени огласи

Продавам половни прозори и врати

Столарија - понуда
26.04.2017, 13:02:13 Скопје

Половни врати и прозори словенски содупло термопан стакло, балконска и влезна врата сите добро сочувани

Види повеќе
По договор

Пвц прозори со

Столарија - понуда
21.04.2017, 09:18:00

Пвц прозори со термопан стакло двослојно, трослојно во сите димензии, половни, цени поволни, идални за застаклување на тераси

Види повеќе
По договор

ПВЦ прозори со

Столарија - понуда
21.04.2017, 09:14:00

ПВЦ прозори со термопан стакло двослојно, трослојно со сите димензии, половни, цен поволни, идеални за застаклување на тераси

Види повеќе
По договор

Врати, прозори, алуиниумски

Столарија - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Врати, прозори, алуиниумски и дрвени балконски и др. мн поволно

Види повеќе
По договор

Гаражна врата три

Столарија - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Гаражна врата три крила, три цевки 1 цол. поцинковани 6 м должина

Види повеќе
По договор

Врати за светларник,

Столарија - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Врати за светларник, застаклени 12 парчиња, 2000 денари

Види повеќе
По договор

Врати застаклени за

Столарија - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Врати застаклени за светларник 12 парчиња и други прозори со стакло 300 ден. парче

Види повеќе
По договор

Половни врати и

Столарија - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Половни врати и прозори, словенско потекло, евтино

Види повеќе
По договор

Метална врата со

Столарија - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Метална врата со каса влезна од дуќан 220х100 см

Види повеќе
По договор

2 врати 75х200

Столарија - понуда
21.04.2017, 00:00:00

2 врати 75х200 и 85х200 бели десни без каси

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории