6 пронајдени огласи

Продавам тапани

Музички инструменти - понуда
23.03.2017, 15:52:58 Скопје

Тапани одлично сочувани, цена поволна

Види повеќе
11000 ден.

Бубњеви Сонор комплет

Музички инструменти - понуда
17.03.2017, 10:21:16

Бубњеви Сонор комплет

Види повеќе
По договор

Пијано малку користено,

Музички инструменти - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Пијано малку користено, штеловано

Види повеќе
По договор

Клавир Петров со

Музички инструменти - понуда
17.03.2017, 00:00:00 Охрид

Клавир Петров со три педали, одличен, поволно во Охрид

Види повеќе
По договор

Хармоника и синтисајзер,

Музички инструменти - понуда
14.03.2017, 10:39:15

Хармоника и синтисајзер, цена по договор

Види повеќе
По договор

Гитарски потпирач за нога

Музички инструменти - понуда
12.03.2017, 13:15:10 Скопје

Гитарски потпирач за нога со 4 нивоа.

Види повеќе
400 ден.

Последни посетени огласи


Категории