11 пронајдени огласи

Карабин Застава 8х57мм

Оружје - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Карабин Застава 8х57мм пиштол Валтер 9мм, на личност со дозвола

Види повеќе
По договор

Пиштол старт 9

Оружје - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Пиштол старт 9 мм, 450 е. и зброевка 7 мм уоптребуван 220 е, на лице со дозвола

Види повеќе
По договор

Карабин 8.57 малокалибарка

Оружје - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Карабин 8.57 малокалибарка двете со снајпери и муниција со дозвола

Види повеќе
По договор

Карабин 8.57 малокалибарка

Оружје - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Карабин 8.57 малокалибарка двете со снајпери и муниција со дозвола

Види повеќе
По договор

Ловечка пушка Ц

Оружје - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Ловечка пушка Ц Застава 16 и марка фабарм кал 1д на лице со дозвола

Види повеќе
По договор

Ловна пушка ИЖ-12,

Оружје - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Ловна пушка ИЖ-12, комплет, цена по договор, на личност со дозвола

Види повеќе
По договор

Малокалибарка со снајпер,

Оружје - понуда
20.04.2017, 14:02:00

Малокалибарка со снајпер, со оквир футрола со каиш-муниција, на личност со дозвола за набавка

Види повеќе
По договор

100 куршуми и

Оружје - понуда
19.04.2017, 10:12:17

100 куршуми и дополнителна опрема за 357 цз на лице со дозвола

Види повеќе
По договор

Пиштол чешка

Оружје - понуда
19.04.2017, 09:07:59

Пиштол чешка зброевка 9 мм исклучиво на лица со дозвола, со футроли и опасач

Види повеќе
По договор

Ловечка пушка

Оружје - понуда
18.04.2017, 23:54:53

Ловечка пушка руска ИЖ 27 Е на лице со дозвола

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории