8 пронајдени огласи

Јамболии дупли црвени

Ракотворби - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Јамболии дупли црвени и оранж

Види повеќе
По договор

Стази памучни рачно

Ракотворби - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Стази памучни рачно ткаени 20м, сечам по потреба, 150 ден. 1м

Види повеќе
По договор

Јамболија 20 евра,

Ракотворби - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Јамболија 20 евра, лисица украсна за дами 60 евра, футроли за пиштол 10 и 15 евра, јубилејни значки 1 евро

Види повеќе
По договор

Јамболии рачно ткаени

Ракотворби - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Јамболии рачно ткаени две црвени, две бели, евтино

Види повеќе
По договор

Рачно плетен волнен

Ракотворби - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Рачно плетен волнен прекривач за брачен кревет

Види повеќе
По договор

Рачо изработен држач

Ракотворби - понуда
20.04.2017, 12:15:00

Рачо изработен држач за пенкала со мотиви од азиската култура

Види повеќе
По договор

Скулптура од дрвото

Ракотворби - понуда
20.04.2017, 12:03:00

Скулптура од дрвото тимбер рачна изработка со мотив од Нов Зеланд

Види повеќе
По договор

Рачна изработка од

Ракотворби - понуда
20.04.2017, 11:56:00

Рачна изработка од бакар и бронза на тема Децата бегалци

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории