2 пронајдени огласи

Продавам велосипед Полар

Спортска опрема - понуда
25.04.2017, 16:10:57 Скопје

Одлична понуда, Polar Blizard точак, 21 брзина

Види повеќе
6000 ден.

Гума за возрасен

Спортска опрема - понуда
15.04.2017, 20:05:11 Охрид

Гума за возрасен, идеална е за лице 1,75-1,85 и рачна пумпа. Имам и н пераи интекс 41-43 400мкд.

Види повеќе
800 ден.

Последни посетени огласи


Категории