5 пронајдени огласи

Волнени,рачно ткаени килими

Уметнички предмети, антиквитети - понуда
18.02.2017, 17:28:17 Скопје

Одлично сочувани,волнени,рачно ткаени килими. Сив со ленти-135х215// 57х2.20м// Црвен со чипка-2.20х1.80 // Кариран 190х100//прекривач 234х182

Види повеќе
По договор

Слики уметнички, подарок

Уметнички предмети, антиквитети - понуда
17.02.2017, 10:07:00

Слики уметнички, подарок за свадба и др. пригоди, арт галерии

Види повеќе
По договор

Уметнички слики на

Уметнички предмети, антиквитети - понуда
17.02.2017, 09:50:00

Уметнички слики на платно во масло Старо Скопје, Кермес, Театарот, Официрски и др.

Види повеќе
По договор

Продавам уметничка слика,

Уметнички предмети, антиквитети - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Продавам уметничка слика, атника резби, машина за шиење, параван мусандра.

Види повеќе
По договор

Газиена ламба стара преку 100 год.

Уметнички предмети, антиквитети - понуда
14.02.2017, 13:05:22 Скопје

Лампата е од префинет порцелан, стара преку 100 год. од Битла, цена по договор

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории