10 пронајдени огласи

Маус A4TECH

Компјутери - понуда
19.02.2017, 19:43:34 Скопје

Маус A4TECH со 4 копчиња од кои само 2 не работат тоа е тоа малото црвено и скролот.

Види повеќе
110 ден.

Лаптоп HP 530 сочуван како нов

Компјутери - понуда
17.02.2017, 23:36:41 Прилеп

Лaptop HP 530, како нов со 2ГБ рам

Види повеќе
5000 ден.

Сервисер за компјутери

Компјутери - побарувачка
17.02.2017, 00:00:00

Сервисер за компјутери бара работа за преинсталација, поправка и се што е потребно, со големо искуство

Види повеќе
По договор

Матична плоча MSI

Компјутери - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Матична плоча MSI 845 socket 478 agp slot, процесор 2.4Ghz со кулер, 512 рам меморија, 1500 ден.

Види повеќе
1500 ден.

Процесор + кулер,

Компјутери - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Процесор + кулер, 1200 ден, АМД Семпрон 3000+ AMD Sempron 3000+,процесор за лабтоп интел коре дуо процесор Т5200 1000 ден, Интел целерон процесор 540 - 800 ден.

Види повеќе
По договор

Продавам програм за недвижности

Компјутери - понуда
16.02.2017, 02:42:06 Скопје

Програм за недвижности на македонски јазик. Програмот е најкористен во агенциите за недвижности во Македонија

Види повеќе
По договор

Лаптоп Леново Г550

Компјутери - понуда
15.02.2017, 21:16:21

Лаптоп Леново Г550 како нов со торбичка, цена 250 е

Види повеќе
250 e.

Сервисер за компјутери

Компјутери - понуда
14.02.2017, 18:14:25 Скопје

Барам работа како сервисер на компјутери со големо искуство за поправка, преинсталација, бришење на вируси и сл.

Види повеќе
По договор

Рамови ддр1 1гб и др компоненти

Компјутери - понуда
13.02.2017, 08:20:14 Скопје

Рамови ддр1, матична со процесор, напојување, двд рв, звучна, графичка и др.

Види повеќе
По договор

Лабтоп Леново за

Компјутери - понуда
11.02.2017, 22:49:00

Лабтоп Леново за 230 е. десктоп ХП за 200 е, и за 150 е. и штампач скенер

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории