38 пронајдени огласи

Се продава

Опрема - понуда
20.03.2017, 19:51:40 Крушево

Околу 3мерикубни бичена штица дол 20 со 2,5 и околу50-60греди во Крушево

Види повеќе
По договор

Автомат за обработка

Машини и алати - понуда
17.03.2017, 11:23:00

Автомат за обработка на стакла за наочари

Види повеќе
По договор

Печка за бурек

Опрема за угостителство - понуда
17.03.2017, 10:44:00

Печка за бурек и бели пецива

Види повеќе
По договор

Преса за лепење

Машини и алати - понуда
17.03.2017, 10:32:00

Преса за лепење церари и машина за премотување стреч и алуминиумска фолија

Види повеќе
По договор

Машина за хартиени

Машини и алати - понуда
17.03.2017, 10:31:00

Машина за хартиени кеси

Види повеќе
По договор

Машина за месарска

Машини и алати - понуда
17.03.2017, 10:31:00

Машина за месарска хартија

Види повеќе
По договор

Ладилник за вода

Опрема - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Ладилник за вода проточен чилер, лактофризер 1500 л, дупликатори 2х350 лит, 500 лит, 120 лит, пакерка за јогурт чаши 0,2 лит инокс пумпи, како и опрема за прехрамбена, хемиска, фармација и др.

Види повеќе
По договор

Инокс материјали шипки

Опрема - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Инокс материјали шипки фи 6 до фи 80 мм, цевки фи 12 до фи 324 мм, лим до 30мм, инокс вентили и др. инокс електроди, инокс жица 1,0 до 4 мм. електромотори 0,75, 2,2, 5,5 кв.

Види повеќе
По договор

Мотор Томос за

Машини и алати - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Мотор Томос за вода

Види повеќе
По договор

Опрема и алат

Машини и алати - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Опрема и алат за репарирање гуртни и ламели

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории