21 пронајден оглас

Апарат за заварување

Машини и алати - понуда
22.02.2017, 14:17:29 Скопје

Итно апарат за заварување. Цената не е фиксна.

Види повеќе
250 e.

Јуки копчарка

Машини и алати - понуда
17.02.2017, 11:02:31

Јуки копчарка

Види повеќе
По договор

Машини за пишување

Машини и алати - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Машини за пишување кирилици и латиници и електронски, исправни

Види повеќе
По договор

Машина за шиење

Машини и алати - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Машина за шиење Елцелзиор со кабина, ножна добро сочувана, полир мотор Југодент

Види повеќе
По договор

Брусилка за на

Машини и алати - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Брусилка за на супорт од струг за брусење дупка и осовина.

Види повеќе
По договор

Циркулар за дрво

Машини и алати - понуда
16.02.2017, 17:49:24

Циркулар за дрво сечење, бичење со повеќе операции за работа, цена по договор

Види повеќе
По договор

Индустриски машини пфафф

Машини и алати - понуда
16.02.2017, 12:07:00

Индустриски машини пфафф 1425 со троен транспорт и оверлок римолди со пет конци

Види повеќе
По договор

Машина за полнење

Машини и алати - понуда
15.02.2017, 21:19:34

Машина за полнење сода-вода и сокови, 2 камери стари над 50 год. за колекција и 1 прожектор руски произ. 1977г.

Види повеќе
По договор

Дребонк за железо,

Машини и алати - понуда
15.02.2017, 18:06:00

Дребонк за железо, фреза за дрво, бансек и торно

Види повеќе
По договор

Исправен комплет хидрофор

Машини и алати - понуда
15.02.2017, 13:32:00

Исправен комплет хидрофор мотор 1.5кв

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории