5 пронајдени огласи

Продавам сецкалка за печурки

Опрема - понуда
23.02.2017, 12:47:50 Скопје

Сецкалка за печурки, пиперки, краставици исл.

Види повеќе
По договор

Се продава

Опрема - понуда
20.02.2017, 15:04:57 Штип

Кукли машки и женски и закачалки. По договор и др. инвентар од затворен бутик.

Види повеќе
По договор

Стабилна трофазна брусилка

Опрема - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Стабилна трофазна брусилка со два камена за острење стругарски ножеви.

Види повеќе
По договор

Ладилник за вода

Опрема - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Ладилник за вода проточен чилер, лактофризер 1500 л, дупликатори 2х350 лит, 500 лит, 120 лит, пакерка за јогурт чаши 0,2 лит инокс пумпи, како и опрема за прехрамбена, хемиска, фармација и др.

Види повеќе
По договор

Инокс материјали шипки

Опрема - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Инокс материјали шипки фи 6 до фи 80 мм, цевки фи 12 до фи 324 мм, лим до 30мм, инокс вентили и др. инокс електроди, инокс жица 1,0 до 4 мм. електромотори 0,75, 2,2, 5,5 кв.

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории