9 пронајдени огласи

Продавам инокс дупликатор

Опрема за угостителство - понуда
23.02.2017, 12:47:53 Скопје

Продвам инокс дупликатор производ на ИГо Љубљана капацитет 150л. прилагоден за плинско загревање, или ел.12 Кв

Види повеќе
По договор

Користен шпорет и замрзнувач

Опрема за угостителство - понуда
20.02.2017, 19:25:19 Скопје

Користен шпорет и замрзнувач, цена по договор

Види повеќе
По договор

Печка за бурек

Опрема за угостителство - понуда
17.02.2017, 11:04:00

Печка за бурек и пецива

Види повеќе
По договор

Комора и тоола

Опрема за угостителство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Комора и тоола витрина, цена по договор

Види повеќе
По договор

Печка за пици-трофазна

Опрема за угостителство - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Печка за пици-трофазна или менувам

Види повеќе
По договор

Продавам

Опрема за угостителство - понуда
16.02.2017, 15:10:26 Скопје

Сите се исправни и веднаш за употреба

Види повеќе
По договор

Пекарски машини, миксер,

Опрема за угостителство - понуда
15.02.2017, 12:06:44

Пекарски машини, миксер, ламинатор, преса

Види повеќе
По договор

Печка за бурек,

Опрема за угостителство - понуда
10.02.2017, 13:31:00

Печка за бурек, слатки, специјална печка за пица, миксер за тесто, фритеза

Види повеќе
По договор

Печка за бурек,

Опрема за угостителство - понуда
10.02.2017, 13:29:00

Печка за бурек, слатки, специјална печка за пица, миксер за тесто, фритеза

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории