11 пронајдени огласи

Инвалидска количка ролатор

Медицинска опрема - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Инвалидска количка ролатор

Види повеќе
По договор

Медицински кревет „Нуга-Бест“

Медицинска опрема - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Медицински кревет „Нуга-Бест“ за масажа продавам за 2000 евра или издавам под наем во Кисела Вода

Види повеќе
По договор

Количка за инвалиди

Медицинска опрема - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Количка за инвалиди со адаптација за тоалет, 9000 денари

Види повеќе
По договор

Стоматолошка машина Медиа

Медицинска опрема - понуда
20.04.2017, 19:02:52 Скопје

Стоматолошка машина Медиа, со компресор и хелио апарат, дополнително и клешти, во одлична состојба микро-мотор, заедно или поединечно

Види повеќе
По договор

Пегла за коса

Козметика - понуда
20.04.2017, 16:55:00

Пегла за коса Северин со гарантен лист 1000 ден.

Види повеќе
1000 ден.

Електричен депилатор, 800

Козметика - понуда
20.04.2017, 16:51:00

Електричен депилатор, 800 ден.

Види повеќе
По договор

Преса за коса,

Козметика - понуда
19.04.2017, 11:40:00

Преса за коса, малку користена 1000 ден.

Види повеќе
1000 ден.

Автомат за обработка

Медицинска опрема - понуда
17.04.2017, 14:24:00

Автомат за обработка на стакла за наочари

Види повеќе
По договор

Автомат за обработка

Медицинска опрема - понуда
17.04.2017, 14:23:00

Автомат за обработка на стакла за наочари

Види повеќе
По договор

Електричен депилатор 800

Козметика - понуда
13.04.2017, 22:42:00

Електричен депилатор 800 ден.

Види повеќе
800 ден.

Последни посетени огласи


Категории