6 пронајдени огласи

Инвалидска количка ролатор

Медицинска опрема - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Инвалидска количка ролатор

Види повеќе
По договор

Медицински кревет „Нуга-Бест“

Медицинска опрема - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Медицински кревет „Нуга-Бест“ за масажа продавам за 2000 евра или издавам под наем во Кисела Вода

Види повеќе
По договор

Количка за инвалиди

Медицинска опрема - понуда
21.04.2017, 00:00:00

Количка за инвалиди со адаптација за тоалет, 9000 денари

Види повеќе
По договор

Стоматолошка машина Медиа

Медицинска опрема - понуда
20.04.2017, 19:02:52 Скопје

Стоматолошка машина Медиа, со компресор и хелио апарат, дополнително и клешти, во одлична состојба микро-мотор, заедно или поединечно

Види повеќе
По договор

Автомат за обработка

Медицинска опрема - понуда
17.04.2017, 14:24:00

Автомат за обработка на стакла за наочари

Види повеќе
По договор

Автомат за обработка

Медицинска опрема - понуда
17.04.2017, 14:23:00

Автомат за обработка на стакла за наочари

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории