679 пронајдени огласи

издавам стан

Станови - издавање
23.05.2017, 14:05:46 Скопје

Скопје стан во Карпош 3, наместен, само за вработени

Види повеќе
По договор

Се продава стан во К Вода

Станови - понуда
23.05.2017, 13:30:33 Скопје

Скопје стан во К Вода од 84 м2 со три тераси, трособен, со две спални, супер распоред, со лифт, на 5 кат со парно

Види повеќе
По договор

Се продава стан во К Вода

Станови - понуда
23.05.2017, 13:30:11 Скопје

Скопје стан во К Вода од 84 м2 со три тераси, трособен, со две спални, супер распоред, со лифт, на 5 кат со парно

Види повеќе
По договор

Продавам куќа во Стар Дојран

Викендици - понуда
23.05.2017, 10:09:15 Гевгелија

Стар Дојран куќа 85м2, двор 250м2. Градба 1977 год., лепенка, реновирана.Чист имотен ист. Цена 35000 евра

Види повеќе
35000 e.

Прекрасен стан со посебен влез 161м2,вк.214м2

Станови - понуда
23.05.2017, 10:08:51 Скопје

Скопје убав стан, вк.површина 214м2, 3 спални, 3 купатила, 2 гаражи, чист имотен лист, до Тинекс маркет, Влае2, цена, 138900 e.

Види повеќе
138900 e.

Гарсоњера

Станови - изнајмување
22.05.2017, 22:07:48 Аеродром

Скопје комплетно наместена гарсоњера близу н.железничка станица, веднаш до слаткарница Палма

Види повеќе
По договор

Продавам/Изнајмувам Деловен простор-Канцеларија

Деловен простор - понуда
22.05.2017, 12:01:39 Скопје

Скопје продавам/изнајмувам деловен простор-канцеларија на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 149 локал 7, 38 м2 на две нивоа/галерија полу опремена

Види повеќе
38000 e.

Продавам/Изнајмувам Деловен простор-Канцеларија

Деловен простор - понуда
22.05.2017, 12:01:36 Скопје

Скопје продавам/изнајмувам деловен простор-канцеларија на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 149 локал 7, 38 м2 на две нивоа/галерија полу опремена

Види повеќе
38000 e.

Стан во Кисела Вода

Станови - издавање
22.05.2017, 11:12:09 Скопје

Скопје комплетно наместен стан во К.Вода, спроти студентски Пелагонија, 15 мин. пешки од Центар, кабелска и интернет,парно, клима, 2 тераси, 2 спрат,има лифт

Види повеќе
200 e.

Стан

Станови - понуда
22.05.2017, 10:23:15 Скопје

Скопје комплетно наместен стан во К.Вода, спроти студентски Пелагонија, 15 мин. пешки од Центар, кабелска и интернет,парно, клима, 2 тераси, 2 спрат,има лифт

Види повеќе
12000 ден.

Последни посетени огласи


Категории