82 пронајдени огласи

Продавам/Изнајмувам Деловен простор-Канцеларија

Деловен простор - понуда
22.05.2017, 12:01:39 Скопје

Скопје продавам/изнајмувам деловен простор-канцеларија на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 149 локал 7, 38 м2 на две нивоа/галерија полу опремена

Види повеќе
38000 e.

Продавам/Изнајмувам Деловен простор-Канцеларија

Деловен простор - понуда
22.05.2017, 12:01:36 Скопје

Скопје продавам/изнајмувам деловен простор-канцеларија на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 149 локал 7, 38 м2 на две нивоа/галерија полу опремена

Види повеќе
38000 e.

Продавам опремен деловен п. 47м2

Деловен простор - понуда
19.05.2017, 22:46:07 Скопје

Скопје Центар опремен деловен простор со бироа, фотелји, сеф, приземје 47м2, кај Кузман, 2 канцеларии, кујна, тоалет, магацин. Чист имотен лист. Цена: 46000 е

Види повеќе
46000 e.

Хала во Визбегово

Деловен простор - понуда
19.05.2017, 18:12:47 Скопје

Скопје хала во Визбегово со 300м2 и дворно место 3000м2

Види повеќе
По договор

Скопје стоматолошка ординација

Деловен простор - издавање
19.05.2017, 10:34:48 Скопје

Скопје стоматолошка ординација комплет опремена

Види повеќе
По договор

Скопје простор на ул.Христијан Т.,

Деловен простор - издавање
19.05.2017, 10:21:15 Карпош

Скопје простор на ул.Христијан Т., Карпош 2, спроти Веро, од 20м2, погоден за канцеларија, продавница и др. дејности

Види повеќе
По договор

Скопје дуќан 25м2 новоградба на

Деловен простор - понуда
19.05.2017, 09:48:00 Центар

Скопје дуќан 25м2 новоградба на раскрсница кај Тутунски Комбинат

Види повеќе
По договор

Скопје деловен простор 33м2,

Деловен простор - понуда
19.05.2017, 09:14:18 Карпош

Скопје деловен простор 33м2, приземје, тц Карпош 3, спроти Сити Мол

Види повеќе
По договор

Скопје на плоштад стан/деловен

Деловен простор - понуда
19.05.2017, 09:12:13 Скопје

Скопје на плоштад стан/деловен простор од 40м2 во поткровје на Ристиќ палата

Види повеќе
По договор

Скопје деловен простор од 10м2,

Деловен простор - понуда
19.05.2017, 08:23:00 Центар

Скопје деловен простор од 10м2, во Центар, новоградба, со имотен лист

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории