12 пронајдени огласи

Издавам гаража

Гаражи - издавање
22.02.2017, 11:07:17 Скопје

скопје гаража во нас. Бирарија, кај Симпо, на ул. Фредерик Шопен 7, цена по договор

Види повеќе
По договор

Подземна гаража

Гаражи - понуда
20.02.2017, 08:22:31 Скопје

Скопје подземна, според стандарди, ѕидана гаража од 16м2 и 30м2 во зградата кај канадскиот конзулат.

Види повеќе
По договор

Кочани лимена гаража

Гаражи - понуда
17.02.2017, 00:00:00 Кочани

Кочани лимена гаража Брако скоро нова

Види повеќе
По договор

Скопје подрумска гаража

Гаражи - понуда
17.02.2017, 00:00:00 Скопје

Скопје подрумска гаража 15 м2 прво ниво во н. Аеродром, кај Тобако 2

Види повеќе
По договор

Скопје гаража на

Гаражи - издавање
17.02.2017, 00:00:00 Карпош

Скопје гаража на Партизанска, позади спаткарница Палма

Види повеќе
По договор

Скопје гаража во

Гаражи - издавање
16.02.2017, 13:44:00 Центар

Скопје гаража во Центар, во блок 5

Види повеќе
По договор

Скопје подземна гаража

Гаражи - понуда
15.02.2017, 12:48:52 Скопје

Скопје подземна гаража со и.л. во К. Вода -Расадник

Види повеќе
По договор

Скопје гаража во

Гаражи - понуда
15.02.2017, 07:31:23 Карпош

Скопје гаража во Карпош, итно

Види повеќе
По договор

Скопје гаража 14

Гаражи - понуда
14.02.2017, 13:14:00 Скопје

Скопје гаража 14 м2 со и.л. под бивша Победа спроти Рамстор

Види повеќе
По договор

Скопје гаража 14

Гаражи - понуда
14.02.2017, 13:12:00 Скопје

Скопје гаража 14 м2 со и.л. под бивша Победа спроти Рамстор

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории