136 пронајдени огласи

Се продава куќа

Куќи - понуда
24.03.2017, 12:34:47 Ч.Сандево

Скопје куќа со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и поседува сопствен квалитетен бунар.

Види повеќе
По договор

Се продава куќа

Куќи - понуда
24.03.2017, 12:30:15 Скопје

Скопје куќа со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и поседува сопствен квалитетен бунар.

Види повеќе
По договор

Куќа со плац 2200 м2, Козле, Нерези

Куќи - понуда
22.03.2017, 20:29:17 Скопје

Скопје куќа п 3 спрата во Козле со плац 2200 м2 комплетно уредена, ул. Козле 208

Види повеќе
По договор

Куќа со плац 2200 м2, Козле, Нерези

Куќи - понуда
22.03.2017, 20:29:11 Скопје

Скопје куќа п 3 спрата во Козле со плац 2200 м2 комплетно уредена, ул. Козле 208

Види повеќе
По договор

Куќа со плац 2200 м2, Козле, Нерези

Куќи - понуда
22.03.2017, 20:29:05 Скопје

Скопје куќа п 3 спрата во Козле со плац 2200 м2 комплетно уредена, ул. Козле 208

Види повеќе
По договор

Се продаваа

Куќи - понуда
20.03.2017, 19:55:42 Крушево

Крушево куќа со дворна површина на улица Нико Доага бр 1 половноо

Види повеќе
По договор

Куќа во нас. Маџари

Куќи - понуда
20.03.2017, 08:03:37 Гази Баба

Скопје стара куќа 38м2 и двор 152м2 со имотен лист во населба Маџари. На плацот е предвидена маркица за градба со основа 90м2 . Цена 19 900 евра.

Види повеќе
19900 e.

Куќа и плац - Табановце

Куќи - понуда
19.03.2017, 16:56:51 Куманово

Скопје куќа 49 м2, подрум 18 м2, помошен објект 33 и 16 м2 плац 1 ари струја вода, телефон вклучени во с. Taбaновце, Стара градба, Тел. 381/643256994

Види повеќе
По договор

Продавам

Куќи - понуда
19.03.2017, 14:18:05 Скопје

Скопје куќа во населба Радишани, во близина на сервисот Зајо, со високо приземје, во одлицна состојба и лесно селива

Види повеќе
42000 e.

Продавам куќа

Куќи - понуда
18.03.2017, 21:43:28 Арачиново

Скопје куќа во Лисиче

Види повеќе
75000 e.

Последни посетени огласи


Категории