10 пронајдени огласи

Издавам плац

Магацини - издавање
17.01.2017, 17:15:01 Бутел

Скопје плац за стовариште или слично во скопско Визбегово од 1500м2

Види повеќе
По договор

Магацин 472 м2, 300е/м2 на

Магацини - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Магацин 472 м2, 300е/м2 на 4 кат на ул. Б. Стефковски

Види повеќе
По договор

Скопје магацин 160 м2 во

Магацини - понуда
13.01.2017, 00:00:00 Скопје

Скопје магацин 160 м2 во М. Поток со сите услови, цврста градба, поволно

Види повеќе
По договор

Скопје магацин 100 м2погоден за

Магацини - издавање
13.01.2017, 00:00:00 Скопје

Скопје магацин 100 м2погоден за тех. стока, на ул. Благоја Стефковски, кирија 11000 ден

Види повеќе
11000 ден.

Издавам подрумски простор

Магацини - понуда
12.01.2017, 15:27:45 Скопје

Скопје подрумски простор од 30 м2 за магацин во Дебар Маало кај слаткарница Апче

Види повеќе
100 e.

Издавам подрумски простор

Магацини - понуда
11.01.2017, 16:51:52 Скопје

Скопје подрумски простор од 30 м2 за магацин во Дебар Маало кај слаткарница Апче

Види повеќе
100 e.

Скопје магацински простор од 110

Магацини - издавање
10.01.2017, 11:08:47 Скопје

Скопје магацински простор од 110 м2 во Маџари

Види повеќе
По договор

Издавам подрумски простор

Магацини - понуда
09.01.2017, 00:18:00 Скопје

Скопје подрумски простор од 30 м2 за магацин во Дебар Маало кај слаткарница Апче

Види повеќе
100 e.

Издавам магацин

Магацини - издавање
06.01.2017, 16:28:06 Скопје

Скопје 2 деловно-магациснки простори од по 500м2. Се наоѓаат на самата заобиколница, со сопствен паркинг и влез за камиони.

Види повеќе
По договор

Издавам магацин

Магацини - издавање
06.01.2017, 16:28:04 Скопје

Скопје 2 деловно-магациснки простори од по 500м2. Се наоѓаат на самата заобиколница, со сопствен паркинг и влез за камиони.

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории