43 пронајдени огласи

Строг центар Охрид делукс соби

Соби - издавање
22.05.2017, 09:11:54 Охрид

Издавам нови делукс соби во строг центар на Охрид, на 80 м до езеро, плоштад и влез од стариот дел на градот, опремени.

Види повеќе
600 ден.

Евтино сместување во хостел

Соби - издавање
21.05.2017, 11:01:56 Скопје

Скопје евтино сместување во хостел, ноќевање соба за едно лице 1000 ден. Ноќевање соба за две лица 1200 ден. Ноќевање соба за три лица 1800 ден.

Види повеќе
По договор

Евтино сместување во хостел

Соби - издавање
21.05.2017, 11:00:49 Скопје

Скопје евтино сместување во хостел, ноќевање соба за едно лице 1000 ден. Ноќевање соба за две лица 1200 ден. Ноќевање соба за три лица 1800 ден.

Види повеќе
По договор

Евтино сместување во хостел

Соби - издавање
21.05.2017, 11:00:19 Скопје

Скопје евтино сместување во хостел, ноќевање соба за едно лице 1000 ден. Ноќевање соба за две лица 1200 ден. Ноќевање соба за три лица 1800 ден.

Види повеќе
По договор

Скопје соба до Универзална за

Соби - издавање
19.05.2017, 10:32:21 Центар

Скопје соба до Универзална за машка личност, посебен влез, купатило, централно греење

Види повеќе
По договор

Скопје соба во Центар, за

Соби - издавање
19.05.2017, 10:20:52 Скопје

Скопје соба во Центар, за машко, посебен влез, купатило и централно парно

Види повеќе
По договор

Скопје соба наместена, со купатило,

Соби - издавање
19.05.2017, 10:19:00 Скопје

Скопје соба наместена, со купатило, посебен влез, во Ново Лисиче, 5.500 денари

Види повеќе
5500 ден.

Скопје соба со купатило, посебен

Соби - издавање
19.05.2017, 10:12:00 Аеродром

Скопје соба со купатило, посебен влез, во Ново Лисиче, наместена, 5500 ден.

Види повеќе
5500 ден.

Скопје просторија за градежни

Соби - издавање
19.05.2017, 09:23:26 Скопје

Скопје просторија за градежни работници со 6 кревети, во нас.Драчево

Види повеќе
По договор

Скопје соба спроти Државна болница,

Соби - издавање
19.05.2017, 09:14:00 Скопје

Скопје соба спроти Државна болница, со посебен влез, кујна и купатило

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории