291 пронајден оглас

Стан во Дебар Маало - Буњаковец

Станови - понуда
23.02.2017, 14:29:44 Скопје

Скопје 105 м2 89м2, 2 балкони и помошни простории, 3 големи спални, пространа дневна со терпезарија. Не е реновиран. Централно греење, лифт, паркинг,подрум

Види повеќе
1050 e.

Се издава нов стан33м2 во Ѓорче/ПВлае

Станови - понуда
23.02.2017, 11:59:35 Скопје

Скопје стан 33 м2 гарсониера, на самиот почеток на Ѓорче Петров, на крај на Порта Влае, на 100 метри од кружниот тек, станот е на први кат

Види повеќе
150 e.

Се издава барака во Црниче

Станови - издавање
23.02.2017, 09:24:07 Скопје

Скопје барака во Црниче, скромно наместена, 15 минути пешки од Центар, греење на струја. Цена: 7000 ден.

Види повеќе
7000 ден.

Се продава стан во градба

Станови - понуда
23.02.2017, 09:14:23 Скопје

Скојпе стан во градба во Центар 2, Старо Водно. Станот има 54,6 м2, дневна, спална балкон. Се наоѓа на втор кат и има лист за предбелешка

Види повеќе
1130 e.

Модерен 3.5 собен стан до жел. станица

Станови - издавање
22.02.2017, 22:53:47 Центар

Скопје модерен 3,5-собен стан 87 м2, тераса, во срцето на градот – непосредно до жел. станица. Ненаместен, со парно и клима. Погоден и за канцеларии

Види повеќе
По договор

Се продава двособен стан во Центар

Станови - понуда
22.02.2017, 19:32:12 Скопје

Скопје 62м2 стан, 6м2 подрум, во Дебар маало, со една поголема спална соба

Види повеќе
По договор

Се продава двособен стан во Центар

Станови - понуда
22.02.2017, 19:31:51 Скопје

Скопје 62м2 стан, 6м2 подрум, во Дебар маало, со една поголема спална соба

Види повеќе
По договор

Се продава двособен стан во Центар

Станови - понуда
22.02.2017, 19:31:26 Скопје

Скопје 62м2 стан, 6м2 подрум, во Дебар маало, со една поголема спална соба

Види повеќе
По договор

Барака Црниче 15 мин. од Центар

Станови - понуда
22.02.2017, 19:24:12 Скопје

Скопје скромно наместена барака на 15 минути од Центар во Црниче кај претпоследна 16. Греење на струја

Види повеќе
7000 ден.

Барака Црниче 15 мин. од Центар

Станови - понуда
22.02.2017, 19:23:57 Скопје

Скопје скромно наместена барака на 15 минути од Центар во Црниче кај претпоследна 16. Греење на струја

Види повеќе
7000 ден.

Последни посетени огласи


Категории