10 пронајдени огласи

Србија викендичка 50 м2 со

Викендици - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Србија викендичка 50 м2 со тераса, гаража и плац од 500 м2 или менувам за стан во Скопје

Види повеќе
По договор

Продавам плацеви Радишани одвод

Викендици - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Продавам плацеви Радишани одвод довод вода струја.

Види повеќе
По договор

Викендица 80м2 со двор 670м2

Викендици - понуда
17.02.2017, 00:00:00

Викендица 80м2 со двор 670м2

Види повеќе
По договор

Велес викендица од камен П+2

Викендици - понуда
17.02.2017, 00:00:00 Велес

Велес викендица од камен П+2 - 13х11 во Горно Врановци, прв кат 150 м2, 2 кат 150 м2, 3 спални и салон 60 м2, 1 гаража и др.

Види повеќе
По договор

Росоман легализирана викенд куќа,

Викендици - понуда
16.02.2017, 22:46:00 Росоман

Росоман легализирана викенд куќа, во атарот на Росоман, близу патот према Прилеп, може и замена

Види повеќе
По договор

Скопје викендица во Долно Лисиче

Викендици - понуда
16.02.2017, 14:33:03 Аеродром

Скопје викендица во Долно Лисиче спрат и поткровје 180м2, подрум 30м2, плац 1000м2, карабина, до асвалтирана улица

Види повеќе
По договор

Скопје викендица во Јаболци

Викендици - понуда
15.02.2017, 10:27:00 Скопје

Скопје викендица во Јаболци

Види повеќе
По договор

Скопје викендица во Д. Соње

Викендици - понуда
14.02.2017, 15:04:00 Скопје

Скопје викендица во Д. Соње 250 м2 со двор од 630 м2

Види повеќе
По договор

Скопје викендица со плац од

Викендици - понуда
14.02.2017, 14:41:28 Скопје

Скопје викендица со плац од 2760м2, во Катланово

Види повеќе
По договор

Скопје М Манастир, викенд куќа

Викендици - понуда
12.02.2017, 11:48:00 Скопје

Скопје М Манастир, викенд куќа на гл. пат, итно 25000 е. не е фиксно

Види повеќе
2500 e.

Последни посетени огласи


Категории