139 пронајдени огласи

Плацеви во Долно Соње

Земјиште - понуда
27.04.2017, 08:57:13 Скопје

Скопје плацеви во Долно Соње од 1055м2 на100м од маркетот и 2053м2 пред мостот лево на 200м.

Види повеќе
По договор

Плац со маркица

Земјиште - понуда
24.04.2017, 15:08:27 Скопје

Скопје плац со маркица или куќа по желба 1км од Центар на Скопје, плацевите се околу 500м2, може да се дотовори и изградба на куќа по ваша желба /П 2 П/

Види повеќе
По договор

Продажба на плац во Говрлево

Земјиште - понуда
23.04.2017, 15:43:55 Скопје

Скопје плац во Говрлево со бр. на парцела 1683/2. Струја и телефон има во плац а вода од бунар во плац

Види повеќе
По договор

Се продава ПЛАЦ

Земјиште - понуда
21.04.2017, 17:44:58 Охрид

Охрид плац од 1039 м2, сите услови се обезбедени вода, струја, канализација, асфалтиран пат. Местото се наоѓа во населбата Црногорци. Цена по договор

Види повеќе
По договор

Скопје нива 1700 м2 во

Земјиште - понуда
21.04.2017, 11:54:00 Бутел

Скопје нива 1700 м2 во Радишани - Боринарец 070/300-031 по 16 ч; ;

Види повеќе
По договор

Скопје нива 5000м2 во Трубарево

Земјиште - понуда
21.04.2017, 11:51:00 Скопје

Скопје нива 5000м2 во Трубарево кај транспортен центар, инфо по 16 часот

Види повеќе
По договор

Скопје Ајватовци плац 4000м2, со

Земјиште - понуда
21.04.2017, 11:50:00 Скопје

Скопје Ајватовци плац 4000м2, со имотен лист

Види повеќе
По договор

Скопје плац во Бардовци од

Земјиште - понуда
21.04.2017, 11:24:23 Скопје

Скопје плац во Бардовци од 920 м2 или два по пола, во елитната населба

Види повеќе
По договор

Скопје атрактивен плац

Земјиште - понуда
21.04.2017, 10:22:00

Скопје атрактивен плац повеќенаменски 1100 м2 во Пинтија на пат, инфраструктура, може да се дели

Види повеќе
По договор

Скопје атрактивен плац

Земјиште - понуда
21.04.2017, 10:21:00 К.Вода

Скопје атрактивен плац повеќенаменски 1100 м2 во Пинтија на пат, инфраструктура, може да се дели

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории