4 пронајдени огласи

Пролетни чевли

Облека и текстил - понуда
22.02.2017, 10:03:33 Скопје

Два пара женски чевли бр. 39-40, цена: 500ден./пар.

Види повеќе
По договор

Продавам чели

Облека и текстил - понуда
22.02.2017, 09:58:33 Скопје

Пар чевли (бр. 42/28цм должина на стопало - кожни високи 2300ден. и сандали 1300ден..

Види повеќе
По договор

КОЖЕН ЖЕНСКИ МАНТИЛ

Облека и текстил - понуда
14.02.2017, 18:13:51 Скопје

Кожен женски мантил, М величина, скоро нов, 60 евра

Види повеќе
60 e.

Продавам кожна ташна

Облека и текстил - понуда
10.02.2017, 10:11:27 Скопје

Кожна чанта со две главни прегради и каиш за на рамо, цена: 1300 ден.

Види повеќе
1300 ден.

Последни посетени огласи


Категории