48 пронајдени огласи

Итно Ауди А6

Автомобили - понуда
22.05.2017, 14:35:33 Скопје

Ауди А6 одлично турбо 1.8 бензин плин, 98 год. итно поради заминување во странство, фул опрема, вреди да се види, цена 2900 евра не е фиксна

Види повеќе
2900 e.

Лада 110 2000

Автомобили - понуда
19.05.2017, 11:34:00

Лада 110 1.5 2000 год. рег. атест плин, прва боја, прв сопственик

Види повеќе
По договор

Тојота Корола 1993

Автомобили - понуда
19.05.2017, 11:33:00

Тојота Корола 1993 год.

Види повеќе
По договор

Форд Ескорт 1998

Автомобили - понуда
19.05.2017, 11:33:00

Форд Ескорт 1998 г. 1.6 караван, бензин, прва боја одлична состојба, клима, централно

Види повеќе
По договор

Опел Корса 2002

Автомобили - понуда
19.05.2017, 10:25:00

Опел Корса 2002 год. бензин 1.0 со опрема, регистрирана, сервисирана, гаражирана, 1900 евра

Види повеќе
1900 e.

Тојота Авенсис 2004

Автомобили - понуда
19.05.2017, 10:24:00

Тојота Авенсис 2004 год. дизел, прв газда, сервисирана, регистрирана, можна размена

Види повеќе
По договор

Фиат Мултипла 2005

Автомобили - понуда
19.05.2017, 09:13:30

Фиат Мултипла со 6 седишта 1.9 тди 2005 год. во одлична состојба

Види повеќе
По договор

Фиат Гранде Пунто 2006

Автомобили - понуда
19.05.2017, 08:17:25

Фиат Гранде Пунто 1.2 со фул опрема, 2006 год. 3500 евра

Види повеќе
3500 e.

Мерцедес Бенз A140 2001

Автомобили - понуда
19.05.2017, 06:53:52

Мерцедес А класа цди дизел автоматик од 2001 год, во одлична состојба

Види повеќе
По договор

Фиат Браво 1995

Автомобили - понуда
19.05.2017, 00:00:00

Фиат Браво 1.9 дизел, 48кв, 1995 год. 1700 евра

Види повеќе
1700 e.

Последни посетени огласи


Категории