8 пронајдени огласи

Мотор 50см3 и

Мотоцикли - понуда
19.05.2017, 00:00:00

Мотор 50см3 и мотор 125, евтино

Види повеќе
По договор

Баотиан 2006

Мотоцикли - понуда
18.05.2017, 11:33:09

Мотор Баутан 2006 г. исправен 49 см

Види повеќе
По договор

Мотор аутоматик Томос

Мотоцикли - понуда
18.05.2017, 09:35:00

Мотор аутоматик Томос

Види повеќе
По договор

Моторче томос-автоматик 10.000

Мотоцикли - понуда
17.05.2017, 19:44:49

Моторче томос-автоматик 10.000 денари и два велосипеди 3.000 денари

Види повеќе
По договор

Скутер Баотиан 50 цц

Мотоцикли - понуда
16.05.2017, 15:59:49 Скопје

Скутер не е во возна состојба порати тоа што треба да се смени задна гума, ламена, каиш, не е регистриран

Види повеќе
90 e.

Скутер голем 150цц,

Мотоцикли - понуда
16.05.2017, 14:33:00

Скутер голем 150цц, може замена за помал

Види повеќе
По договор

Спорт-Туринг мотор Јамаха Фејзер

Мотоцикли - понуда
15.05.2017, 10:28:24 Скопје

Одличен спорт-туринг мотор Јамаха, год. 2007, 600ццм, редовно сервисиран и гаражиран,со многу дополнителна опрема

Види повеќе
4700 e.

Томос во одлична состојба

Мотоцикли - понуда
11.05.2017, 21:30:09 Кавадарци

Томос во одлична состојба

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории