6 пронајдени огласи

Приколка

Приколки/цистерни - побарувачка
17.03.2017, 10:41:30 Скопје

Мала приколка

Види повеќе
По договор

Камионски ладилник 9

Приколки/цистерни - понуда
17.03.2017, 09:25:00

Камионски ладилник 9 м. долга, погодна за викендица, магацин и др.

Види повеќе
По договор

Барам приколка за камион до 3 тона и шепа за камион заста

Приколки/цистерни - побарувачка
17.03.2017, 09:08:39 Скопје

Барам да купам приколка за превоз на градежни машини до 3 тона да се тегне со камион и кука шепа за камион застава 624

Види повеќе
1 e.

Приколка товарна 210

Приколки/цистерни - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Приколка товарна 210 х106 покриена Брако

Види повеќе
По договор

Приколка за лека

Приколки/цистерни - понуда
17.03.2017, 00:00:00

Приколка за лека кол

Види повеќе
По договор

Приколка за лека

Приколки/цистерни - побарувачка
14.03.2017, 13:42:00

Приколка за лека кола со атест

Види повеќе
По договор

Последни посетени огласи


Категории