3 пронајдени огласи

Фиат 1998

Товарни и транспортни возила - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Комбе фиат дукато 2.5 д, 98 год,. брза помош, може да се преправи во товарно или патничко, сочувано

Види повеќе
По договор

Товарна приколка Брако,

Товарни и транспортни возила - понуда
13.01.2017, 00:00:00

Товарна приколка Брако, 600 кг со трета рег. табличка

Види повеќе
По договор

Продавам ТАМ 2000

Товарни и транспортни возила - понуда
11.01.2017, 11:54:09 Скопје

ТАМ 2000, регистриран, од 69 година одржуван и возен само од еден сопственик, има нови гуми, нови акумулатори, има можност за кипер.

Види повеќе
2700 e.

Последни посетени огласи


Категории